feel good

åhh, va snyggt de är med ett mönster i sidecuten! jag skulle gärna vilja ha den med stjärnana. fett snyggt! hehehe, frågan är ju bara vart dom gör sånt. men de ska man nog kunna ta reda på (:

de blev vist 2 inlägg i ett, men hoppas att de går bra (; först så ville jag ju ha en ring i läppen, men efter lite om och men så har jag bestämt mig att ta medusa ist (: för jag passa bättre i de och för att de är såååå himla snyggt (: nu är de bara kvar att dra med mamma till stan och göra de! men de ska jag fixa (:

new stuff

känner att detta inlägget inte var så jätte kul men har typ inget annat på lager. men detta köpte jag iaf idag på stan. hehehe, men när jag kom hem så såg ja att tröjans tryck va format som ett hjärta, menmne de funkar en då. men jag tänker iaf bjud på en fett bra låt text eller en bit av den. sen är de ju upp till era att lyssna på hela låten! för ni kommer inte bli besvikna (;

I've said it once. I've said it twice. I’ve said it a thousand fucking times. That I'm ok, that I'm fine. That it’s all just in my mind. But this has got the best of me. And I can’t seem to sleep. It’s not because you’re not with me. It’s because you never leave. You say this is suicide? I say this is a war.
bring me the horizon- it's never ends

just a dream


Eminem - No Love

I think about more than I forget
But I don't go around fire expecting not to sweat
And these ***** know I lay them down, make their bed
Bitches try to kick me while I'm down: I'll break your leg
That's right bitch: and I don't need you, don't want to see you
Bitch you get (no love)
You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around



winter pictures


summer pictures


beautiful

ojski boski! denna tjejen är het! jag hade inte tackat nej till både hennes utseende eller garderob! (:

Take my misery I give all of it.

miss may i -  relentless chaos

a littel littel cat


wolves

Image and video hosting by TinyPic

Surviving The Charade

Like vultures we lust after death and the rotten
Like demons we make sure you don't feel alive
Like poets we try to deliver this message
So listen to this and be sure to miss when I'm gone

Since I'm not a believer, I wash my hands with the blood of my actions
The saints are calling my name
Hear it, they come at night

I refuse to stand in line, waiting for something to never happen
My children, rise from the dead, let's
decapitate that bitches fucking head



dr.martins


GE MIG! dom är så fucking snygga! synd att dom ska kosta 1500 ): men de ska vi nog kunna ordna på något sätt!


we love it!

jag vill ha sommar och festival.

rubrik?


now one can save me and you know i don't want the attention

jag tänkte vissa dom julklapparna jag har fått en så länge (: jag har farmor och farmor/farfar kvar (:
2 t-shorts, klänning, halsduk, hörlurar, 3 tights, lösögonfransar, skjorta, film, pengar, lampa, högtalare, kropps saker, stays up.

god jul

nu är de jul igen, i både slott och koja
över hela landet drar en kollektiv noja
de pyntas, sjungs  och skickas fåniga kort
Å, Jesus se nu vad du har gjort

god jul önskar jag er blogg läsare!

hiss eller diss

  • att de är julafton imån!
  • jul lov!
  • bra musik
  • för mkt snö
  • kallt!
  • sena bussar/tåg

Kärlek?

How the fuck are we supposed to know
If we're in love or if we're in pain?

 

 

Jag tycker den texten beskriver kärlek väldigt bra! De är just så de är ena stunden så är de det bästa som finns och ena stunden så är de ett rent helvete! Alla drömmer ju att hitta den rätte vem gör inte de lixom! Men hur länge ska man behöv vänta är ju frågan? Ja de skulle man ju gärna vilja ha ett svar på så fort som möjligt. Men de värsta med kärlek är ju att man kan vara olyckligt kär för man vet att den man gillar har en flickvän eller inte ens vet vem du är. Men blir ju ännu mer Depp när man ser alla söta små par som går om kring på stan och håller varandra i händerna eller ger varandra en liten puss när den andra ska hoppa på bussen. Då önskar man ju att man också hade en. Men de kommer väll också med tiden. Och alla där ute som tvekar och säger att jag inte är tillräckligt bara eller snygg för den personen har fel! Så ska man aldrig tänka för då kommer ju inget att hända. Men kärlek är svårt men underbart så länge de vara.

 


dance dance!

jag och saga har bestämt oss för att lära oss shuffle och jumpstyle! de går ganska bra faktiskt jag har lärt mig alla grunder nu är de bara trixen kvar (: de är skit kul att dansa de och de är fett coolt! hehhe, önska oss lycka till!

Oliver sykes

oliver sykes är nog världens snyggast människa på jorden! jag skulle gärna vilja bära hans barn om man säger så. han är så himla gullig och snygg, ja han är allt! han screamar som ingen annan kan. jag tror att att jag är lite kär allt, hihihihih!

 

You said you can't get to heaven unless you get high

But there's no word of hell on the way back down

You said it's now or never,

You only live once





Nu är de jul igen!

detta är de som jag önskar mig i julklapp (:

insnöad?

snö, mer snö, massa snö! kan de inte sluta snöa!? jag börjar att få lite panik. fast i år kommer de iaf att bli en vit jul och de gillar vi massor! jag kan inte åka till skolan idag för de är för mkt snö så man kan knappt få ut bilen, de är är där i mot inte ok. men jag missar inte så mkt så på sätt så är de ju bra (:

men jag vill ha vår/sommar nu! jag  vill ha långa varma sommar kvällar, äta glass i solen, känna vinden smeka kroppen när man njuter i solen. men de får väll vänta för om de fortsätter att snöa som de gör så kommer vi att snö tills april :/
men nu ska jag göra lite varm choklad och krypa ner i soffan och kolla på en bra film (:
lite jul musik skadar ju aldrig (;

And I’m losing the battle. Man down. Is this what you call love?


insperation


boys!

VARNING FÖR ÖVERSVÄMNING! så borde de stå på en skylt när en kille med denna stilen går för mig!för då dreglar jag!  jag älskar den stilen på killar med piercing och allt! så jävla snyggt! mumsigt värre! jag tycker de är as snyggt när killar har lite längre hår och speciellt om de är svart fast blont och brunt är också ganska snyggt.
bilder från google

there is a creepy place....

yeeaah, jag har inget att skriva om men jag tänkte att de var lika bara att göra ett inlägg! (; men snart är de jul lov! och de ska bli jätte skönt. jag älskar julen i alla former och sen kommer ju nyår de får man ju inte glömma.
men just nu sitter jag och dunkar musik och kollar på kläder jag vill ha och ska nog beställa hem. men de är hemligt, mihihihihihi. jag ska pierca mig med men de måste jag fundera mer på för jag vet inte vart jag vill ha piercingen så jag ska kolla vad som passar mig bäst (:

dag 7

åh, jag har några fina ovanor eller inte! -.- jag båda små äter och skjuter på saker tills sista minut och då går de ju som de går!
jag små äter när jag inte har något att göra. då kan jag gå och ta en kaka sen en frukt sen en macka osv. de har ju fått sina konsekvenser.  De andra är ju inte heller så bra om man säger så. att skjuta upp saker till sista minut . de ska jag börja att fixa till så att de inte blir så. Det kan bli mitt nyårs löfte! (:

Wolves are beautiful


dag 6

mina favorit platser är många! men mina absolut favoriter är:
1 min varma säng!
2 utomlands
3  stranden
4  i staden med kompisar

de finns ju inget bättre än att krypa ner efter en lång dag i sin varma säng eller vakna upp på lördags morgonen och veta att man kan ligga kavar hur länge man vill! världens bästa känsla (:


Dag 5

Hmm, idoler?? ja har Palina några idoler? hm, ja de tror jag allt.
ja mina idoler är väll bring me the horizon, Adept och taylor momsen. bring me the horizon är sååå himla bra och att oliver sykes är as snygg  och de gör ju saken bara bättre (; adept älskar jag bara, deras musik ja allt. taylor har jätte snygg stil, ja hela hon är jätte snygg. de är henne jag tar en del inspiration  till min stil i från (:
jag tror att man kallar sånt idoler, mhihihihi.
snyggast ever!

love is out there


dag 4

mitt favorit kläder är spets leggins, shorts, en t-shirt/linne med hardcore tryck (:
jag tycker INTE om att använda jeans. de är så obekvämt och äckligt men nu på vinter måste man de för de är för kallt för något annat. jag hittade ingen bra bil att ladda upp men på denna får man se lite va jag menar iaf (; fast jag brukar att vara lite mer rockig än de menmemn.

dag 3

jag vet inte riktigt va man kan kalla min stil men de är väll en blandning av rock och lite lite inslag av scene (:
jag tar väldigt på inspiration från olika människor och sidor. men de mesta är väll taylor momsen och kat von di. jag tycker om de svart, nitarna, de slitna och de rufsiga håret och sidecut! så himla snyggt! lite dregel varning på de.

Dag 2

detta är dom hår färgerna som jag har haft genom åren (: jag har faktiskt trivts i alla  men ibland så saknar man de blonda. men snart så kommer mitt hår att lysa extremt rött! de gillar vi! (:
blond
svart
röd/brun
lilla/röd

Dag 1

vem är Palina?
ja, vem är jag igentligen de är frågan!? ska försöka att berätta.
jag är en tjej som går första året på samhälls programet. jag är en sån tjej som brukar liva upp stämningen ditt jag kommer för jag har alltid ett stor leende på mina läppar och skrattar nästan hella tiden, då kan man ju undra kan denna tjejen vara seriös någon gång? ja de kan jag vara. jag är en sån person som brukar att försöka att hjälpa mina vänner med deras problem så gott jag kan. ibland kan de vara att dom bara behöver kram och så i bland är de lite större problem. alla har ju sina dagar när man känner sig lite ner och allmänt depp. men jag är en sån som oftas skrattar bort min problem när jag är bland folk och sen när jag väll kommer hem och är ensam då kommer alla känslor på en gång. Men jag har såna underbara  vänner som alltid ställer upp för mig i ur och skur. utan dom hade mitt liv varit tomt. Men musik och fotografering är också en stor dela va mitt liv. musik är typ världens bästa uppfining. De får en alltid på bra humör vilket humör man än är på och fotografering kan man vissa sin kreativa sida och de är ju inte alltid fel.  
nu har ni nog fått en liten uppfattning om mig (:





kärlekens matadorer

jag tänkte härma paows ide med att skriva en lista om saker hon ska skriva om varje dag. jag tänkte att jag skulle skriva om detta:

dag 1: om mig
dag 2: hårfärger
dag 3: mins til
dag 4: favorit kläder
dag 5: mina idoler
dag 6: mina favoritplatser
dag 7: ovanor


hihiih, jag och jonna!

Now, L-o-v-e is just another word I never learned to pronounce


Åhh, va va gött de är med fredag! ikväll blir de bara att chilla sen imån blir de klass fest. tagga!
jag ska nog pierca mig imån om de funkar med att äns farmor hänkar ist för mamma eller pappa. tagga de med!
jag sitter och tänker på jonna som snart ska pierca sig (: de gillar vi!



im not insane



jag älskar mina nya  ringar jag köpte igår och min finfina tröja (:
nu är de inte långt kvar tills jag kommer att ha en fin svart ring i läppen och håret lyssande rött! (:

RSS 2.0